top of page

Gestió  Immobiliària

Tenim tota classe d'ofertes immobiliàries a la provincia de Lleida, amb especial atenció a Lleida capital i pobles del voltant i a la zona del Pallars. A la nostra agència pot trobar les millors ofertes en:

Noves Promocions, Pisos, Cases (adossades, unifamiliars, xalets, cases de poble,.)

Locals Comercials, Lloguers (pisos, locals comercials, altells, traspassos,.)

Solars, Terrenys rústica, Naus Industrials     

Treballem per trobar la millor solució per al finançament de la seva compra buscant el banc o caixa que millor s'adapti a les seves necessitats.

En aquesta pàgina web pot trobar una selecció actualitzada setmanalment de les ofertes immobiliàries que tenim en la nostra agencia.

Immobles en cartera

PIS A LA BORDETA Habitage situat en la zona de nova expansió a Lleida. L'habitatge compta amb saló menjador, cuina independent amb espai per menjar, 

4 habitacions, bany, galeria i balcó. Te una superficie de 104 m2 i una antiguitat inferior a 20 anys.

Disposa de plaça d'aparcament en el mateix edifici i de traster.

menjador1.jpg

LOCAL COMERCIAL   Local situat al centre de Lleida, al carrer Passeig de Ronda, a l'altura de la Plaça dels Pagesos. Te una superficie de 44 m2, distribuit en una sala diàfana, una zona de magatzem, i un bany. 

Reformat fa pocs anys, amb instal.lació eléctrica de baix consum i climatitzat.

CASA  A  ALMACELLES  Casa unifamiliar al centre del municipi. Consta de 481 m2 construits i una superficie del terreny de 445 m2.

La casa es distribueix en planta baixa, planta primera i planta sotacoberta. 

Disposa de calefacció de gas ciutat. 

CARRER LA CERDANYA Casa composta de planta baixa, planta primera i sotacoberta, situat a la zona de Balafia. La planta baixa està destinade a lloguer de places d'aparcament amb una superficie de 451 m2. La planta primera disposa de 124 m2 i es la destinada a l'habitatge.

1.png
1FACHADA.jpeg

TORRE  A  ALBATARREC  Torre/Masia de camp de 220 m2 construits, amb 1500 m2 de zona ajardinada i 1800 m2 de terra conreable.

La casa consta de Cuina, 4 Habitacions i 2 Banys.

Disposa d'aigua i llum.

Situada a 10 min. de Lleida, en una zona tranquila, envoltada de mes torres.

COL.LEGI.png
bottom of page