Gestió  Immobiliària

Tenim tota classe d'ofertes immobiliàries a la provincia de Lleida, amb especial atenció a Lleida capital i pobles del voltant i a la zona del Pallars. A la nostra agència pot trobar les millors ofertes en:

Noves Promocions, Pisos, Cases (adossades, unifamiliars, xalets, cases de poble,.)

Locals Comercials, Lloguers (pisos, locals comercials, altells, traspassos,.)

Solars, Terrenys rústica, Naus Industrials     

Treballem per trobar la millor solució per al finançament de la seva compra buscant el banc o caixa que millor s'adapti a les seves necessitats.

En aquesta pàgina web pot trobar una selecció actualitzada setmanalment de les ofertes immobiliàries que tenim en la nostra agencia.

Immobles en cartera

CARRER MARAGALL   Pis situat a la zona de l'Escorxador. te una superficie de 79 m2, es compón per dues habitacions, una tipus suite, cuina, bany i menjador. També disposa de dues terrasses, una de 20 m2, i una altra en la parta posterior de 12 m2. Calefacció individual.

Parquing inclós.

LOCAL COMERCIAL   Local situat al centre de Lleida, al carrer Passeig de Ronda, a l'altura de Rovira Roure. Te una superficie de 80 m2, distribuit en una sala diàfana, un ampli magatzem, i un bany. Te la possibilitat de fer-hi un altell.

Reformat fa pocs anys, amb instal.lació eléctrica de baix consum i climatitzat.

TORRE A ALBATARREC  Torre/Masia de camp de 220 m2 construits, amb 1500 m2 de zona ajardinada i 1800 m2 de terra conreable.

La casa consta de Cuina, 4 Habitacions i 2 Banys.

Disposa d'aigua i llum.

Situada a 10 min. de Lleida, en una zona tranquila, envoltada de mes torres.

© 2023 by Success Consulting. Proudly created with Wix.com

Gestoria PGS 

  • Facebook Social Icon