top of page

CONTACTA

     C/ General Brito, 2 5º
     25007 Lleida

     gestoria@pgsgestoria.com

     Tel:  973268415

     Fax: 973270344

     SUCURSAL:

     Av. Espanya, 11  1º

     25620 Tremp

     Tel:  973650870

     

Les tevés dades s´han enviat correctament!

POLITICA DE PRIVACITAT

D'acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de prestar o lliurar-li el servei contractat, i informar sobre els serveis publicats al nostre web. Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, o durant 1 any a partir de l'última confirmació d'interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L'empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem en base al seu consentiment o execució d'un contracte. 

Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un correu electrònic a: gestoria @ pgsgestoria. com 

A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

PAU GARCIA SISTAC, S.L. (PGS)  B25429952 C/General Brito, 2 - 25007 - LLEIDA, 973268415

CONSENTIMENT

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat. A continuació podrà acceptar les finalitats de les seves dades clicant al botó ENVIAR, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per a poder-li prestar el servei, en el cas de NO acceptar, no es podrà prestar o lliurar el servei associat.

   -Prestació del servei contractat

   -Enviament d'ofertes de serveis del seu interès

(*) Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat seleccioni el botó ENVIAR.

COL.LEGI.png
bottom of page