top of page

Corredoria d´Assegurances

La nostra empresa té una dilatada experiència de molts anys en el sector de les assegurances.

Treballem amb les millors companyies asseguradores de la nostra àrea d'influència buscant sempre per a cada client la companyia que millor s'adapti a les seves necessitats i al seu pressupost.

Portem un control exhaustiu de la nostra cartera d'assegurances per tal de poder informar als clients de les possibles variacions o de la necessitat de fer algún canvi en les seves assegurances per tal de millorar el seu cost o les seves cobertures.

Tenim un equip dedicat exclusivament a la tramitació dels sinistres dels nostres clients, posant en contacte a les respectives companyies, als perits encarregats dels casos i intercedint entre les parts per tal que els sinistres es resolguin el més ràpid i favorablement possible per als interessos dels nostres clients. A més, disposem d'un departament jurídic per a aquells casos en que es requereixin els serveis d'un advocat.

OMPLI EL FORMULARI I LI ENVIAREM UN PRESSUPOST EN 24H

AUTOMOVILS

MISSATGE REBUT!

HABITATGES

MISSATGE REBUT

ALTRES

MISSATGE ENVIAT

D'acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de prestar o lliurar-li el servei contractat, i informar sobre els serveis publicats al nostre web. Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, o durant 1 any a partir de l'última confirmació d'interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L'empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem en base al seu consentiment o execució d'un contracte. 

Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un correu electrònic a: gestoria @ pgsgestoria. com 

A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

PAU GARCIA SISTAC, S.L. (PGS)  B25429952 C/ General Brito, 2 - 25007 - LLEIDA, 973268415

CONSENTIMENT

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat. A continuació podrà acceptar les finalitats de les seves dades clicant al botó ACCEPTAR, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per a poder-li prestar el servei, en el cas de NO acceptar, no es podrà prestar o lliurar el servei associat.

   -Prestació del servei contractat

   -Enviament d'ofertes de serveis del seu interès

(*) Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat seleccioni el botó ENVIAR.

SEGUROS
ASSEGURANCES PGS
SEGUROS PGS
CORREDURIA PGS
PRESUPUESTO SEGURO
PRESSUPOST ASSEGURANÇA
COL.LEGI.png
bottom of page